Ларс Улрих от Металика  обяви, че неговият приятел Джеймс Хетфийлд ще

...
Ларс Улрих от Металика 
обяви, че неговият приятел Джеймс Хетфийлд ще
Коментари Харесай

АРТ ЛУПА

Ларс Улрих от " Металика "  

разгласи, че неговият другар Джеймс Хетфийлд ще се върне " по-силен и здрав ", откакто групата беше принудена да отсрочи концерти, с цел да може той да постъпи за рехабилитация. Рок легендите трябваше да стартират турне в Австралия и Нова Зеландия от 19 октомври. Барабанистът окуражи почитателите на " Металика " в изявление пред USA Today: " Джеймс прави това, което трябва; той е в развой на изцеление. Съжалявам за всички в Австралия и Нова Зеландия, само че ние ще се върнем по-силни и здрави от всеки път ". Битката на Хетфийлд със зависимостта е документирана във кино лентата от 2004 година Some Kind Of Monster. През 2017 година той разкри, че е въздържател от 15 години, и съобщи, че страхът е голям мотиватор за неговото възобновяване.

 

Филмът на Куентин Тарантино

" Имало едно време... в Холивуд " бе спрян от разпространяване в Китай, което ще докара до милионни загуби за компанията " Сони ". Продукцията, която вече завоюва 344 милиона по света, трябваше да излезе на нормално доходоносния китайски пазар на 25 октомври. Вероятната причина е жалбата, която дъщерята на Брус Ли - Шанън Ли, е подала до мощната китайска Национална кино администрация поради представянето във кино лентата на татко й като " нахален хулиган ". Тя не е единствената, която подлага на критика изобразяването на кунгфу легендата от Тарантино.  Това лято някогашната звезда на НБА и кино артист Карим Абдул-Джабар назова портрета на Ли във кино лентата " мръсотия " и " ненапълно расистки ".

 

Форест Уитакър 

и Марлон Уейънс се причислиха към актьорския състав на биографичния филм за Арета Франклин Respect, в който Дженифър Хъдзън ще поеме основната роля. Носителката на " Оскар " Хъдзън ще изиграе починалата кралица на соула в идната продукция, която споделя за издигането на Арета до славата през 60-те и 70-те години на предишния век, а също и разрушителния й брак с Тед Уайт, за който се омъжва едвам на 19 години. Дебютантката Скай Дакота Търнър, която се появи на Бродуей като младата Анна Мей в " Тина: Мюзикълът на Тина Търнър ", ще изиграе младата Арета. Режисьор е Лизъл Томи. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР